The Kitchen Salvatore Cuomo GINZA
Christmas Special Dinner Course
〜 Natale 〜
販売期間:2017年12月22日(金) 〜 25日(月)
Antipasto
サーモンマリネと生山葵のリコッタチーズ 〜ハーブリースの雪化粧〜
Marinade Salmon, Wasabi and Ricotta Cheese ~herb wreath~
or
フォアグラを詰めた安納芋のクロケッタ
〜トリュフ香るマッシュルームスープと林檎のマルメラータ〜
Foie gras and Sweet Potato Croquette
~Mushroom Soup flavored with Truffles and Apple Jam~
Pizza
PIZZA アモーレ バラの香るクワトロ・フォルマッジ
Pizza Amore / Rose flavored Quattro Formaggi
Primo
京都より聖護院かぶのラグーソース スパゲッティ
〜ずわい蟹と黄柚子を絡めて〜
Spaghetti with Stewed Kyoto Turnip ~Snow Clab and Yuzu~
Pesce
鮟鱇のサルティンボッカと新鮮魚介のZuppa di Pesce
〜生姜香るカルタファタ包み〜
Angler Saltimbocca and Zuppa di Pesce
~Carta Fata wrapped with Ginger~
Carne
徳島県産 阿波黒牛の炭火焼き 〜キャラメリゼしたナッツと金時人参のピューレ〜
Charcoal Grilled Wagyu Beef ~Nuts and Carrot~
Dolce
とちおとめのコンポート ミルキージェラート
Strawberry Compote with Milk Gelato