前菜 Stuzzichino
フルーツトマトと水牛のモッツァレラのカプレーゼ
Mozzarella Cheese and Fruit Tomato “Caprese”
冷菜 Antipasto Freddo
ホタテのマリネとオーストラリア産サーモンのファゴティーノ
ほうれん草とカリフラワーの2色ソース キャビアを添えて
Marinated Scallop and "Australian" Salmon Crape with Spinaci and Cauliflower sauce, served with Caviar
温菜 Antipasto Caldo
フランス産フォアグラのソテーをのせた 天使海老とポルチーニのフラン トリュフのソース
Angel Shrimp and Porccini Mushroom Franc topped with Sauteed " French" Foie gras, with Truffle sauce
パスタ料理 Primo Piatto ズワイガニ・カラスミ・聖護院大根のソース スパゲッティーニ
Spaghettini with Snow Crab, Mullet Roe and "Seigoin" Radish sauce
魚料理 又は 肉料理 Pesce or Carne
天然真鯛のポワレ 貝類のスープ仕立て サフラン風味
Sauteed Japanese red seabream in Clam Soup, with a Saffron aroma
又は
国産牛ロースのグリル マスタードソース 冬野菜の煮込みとクスクスを添えて
Grilled Japanese Beef Loin with Mustard sauce, served with stewed Winter Vegetables and Couscous
(+1,500円でお肉もお魚も両方お召し上がりいただけます。)
ドルチェ Dolce
聖なる夜のデザート
Dessert from “Merry Christmas”
|