XEX TOKYO Salvatore Cuomo Bros. X'mas Speciral Menu TEL:03-6266-0065
期間 : 12月23日 〜 12月25日
Dinner ¥8,500  ¥12,000
アクセスマップ

Natale 8,500円(税込)

前菜 Stuzzichino
フルーツトマトと水牛のモッツァレラのカプレーゼ
Mozzarella Cheese and Fruit Tomato “Caprese”

冷菜 Antipasto Freddo
ホタテのマリネとオーストラリア産サーモンのファゴティーノ ほうれん草とカリフラワーの2色ソース キャビアを添えて
Marinated Scallop and "Australian" Salmon Crape with Spinaci and Cauliflower sauce, served with Caviar

温菜 Antipasto Caldo
フランス産フォアグラのソテーをのせた 天使海老とポルチーニのフラン トリュフのソース
Angel Shrimp and Porccini Mushroom Franc topped with Sauteed " French" Foie gras, with Truffle sauce

パスタ料理 Primo Piatto
ズワイガニ・カラスミ・聖護院大根のソース スパゲッティーニ
Spaghettini with Snow Crab, Mullet Roe and "Seigoin" Radish sauce

魚料理 又は 肉料理 Pesce or Carne
天然真鯛のポワレ 貝類のスープ仕立て サフラン風味
Sauteed Japanese red seabream in Clam Soup, with a Saffron aroma
又は
国産牛ロースのグリル マスタードソース 冬野菜の煮込みとクスクスを添えて
Grilled Japanese Beef Loin with Mustard sauce, served with stewed Winter Vegetables and Couscous
(+1,500円でお肉もお魚も両方お召し上がりいただけます。)

ドルチェ Dolce
聖なる夜のデザート
Dessert from “Merry Christmas”


Natale 12,000円(税込)

前菜 Stuzzichino
ズワイガニとルーコラのタルタルをつめたシュー キャビアを添えて

冷菜 Antipasto Freddo
ニュージーランド産手長海老サラダ仕立て
"New Zealand" Scampi and Beetroot Salad

温菜 Antipasto Caldo
スペイン産うさぎとラルドのロートロ レンズ豆とハーブの煮込み 熟成バルサミコを添えて
Lardo Rolled in "Spanish" Lapin served with stewed Lentil Beans and Herb, with balsamic vinegar

パスタ料理 Primo Piatto
赤ワインを練りこんだ パッパルデレ 蝦夷鹿と紅玉のラグーソース アグロドルチェ
Red Wine flavored Pappardelle with stewed "Ezo" Venison and "Kougyoku" Apple sauce, with a Onion Jam

魚料理 Pesce
ベーコンで包んだアンコウのポワレ マルサラ酒とローズマリーとシェリービネガーのソース
Sauteed Bacon rolled in Monkfish with Marsala Wine and Sherry Wine vinegar sauce, with a Rosemary aroma

肉料理 Carne
国産牛フィレ肉とフォアグラのロッシーニ  かぼちゃのスフォルマートを添えて たっぷりの黒トリュフとともに
Sauteed "Japanese" Beef Fillet and Foie gras with Black Truffle sauce, served with Baked Pumpkin

ドルチェ Dolce
聖なる夜のデザート
Dessert from “Merry Christmas”

※上記のメニューは仕入れ状況によって変更する場合がございます。
店舗詳細情報はこちら >> XEX TOKYO Salvatore Cuomo Bros.
XEX TOKYO Salvatore Cuomo Bros.