XEX DAIKANYAMA Salvatore Cuomo Bros. X'mas Speciral Menu TEL:03-3476-0065
期間 : 12月22日 〜 12月25日
Dinner ¥8,500 ¥10,000
アクセスマップ

Natale 8,500円(税込・サ別)

冷菜 Antipasto Freddo
炙り中トロのカルパッチョ大麦と彩り野菜のサラダバルサミコと黒酢のソース レモン風味のスプーマ添え
Medium Fatty Tuna Carpaccio, Barley and Various Vegetables Salad with Balsamic Vinegar and Black Vinegar Sauce, served with Lemon flavored Spuma

温菜 Antipasto Caldo
キノコのクリームスープ コッパで包んだ熱々のニョッコフリット トリュフの香り
Mushroom Cream Soup, served with Italian Raw Ham rolled in deep fried Gnocco, with flavored Truffle

魚料理 Pesce
カナダ産オマール海老のトマトクリームソース自家製ルーコラを練り込んだタリオリーニ 生ウニ添え
Homemade Rocket flavored Tagliolini with Canadian Lobster Tomato Cream Sauce, served with Sea Urchin

肉料理 Carne
仔牛フィレ肉のロースト 「畑直送」鎌倉野菜添え 赤ワインとベリーのソース
Roasted Veal Fillet and “Kamakura” Vegetables with Red Wine and Berry Sauce

ドルチェ Dolce
X'masスペシャルドルチェ
X'mas Special Dessert


Stella 10,000円(税込・サ別)

前菜 Stuzzichino
フォアグラのブディーノポルト酒のソース
Foie Gras Pudding with Port Sauce

冷菜 Antipasto Freddo
炙り中トロのカルパッチョ大麦と彩り野菜のサラダ バルサミコと黒酢のソース レモン風味のスプーマ添え
Medium Fatty Tuna Carpaccio, Barley and Various Vegetables Salad with Balsamic Vinegar and Black Vinegar Sauce, served with Lemon flavored Spuma

温菜 Antipasto Caldo
キノコのクリームスープ コッパで包んだ熱々のニョッコフリット トリュフの香り
Mushroom Cream Soup, served with Italian Raw Ham rolled in deep fried Gnocco, with flavored Truffle

パスタ料理 Primo Piatto
カナダ産オマール海老のトマトクリームソース自家製ルーコラを練り込んだタリオリーニ 生ウニ添え
Homemade Rocket flavored Tagliolini with Canadian Lobster Tomato Cream Sauce, served with Sea Urchin

魚料理 Pesce
駿河湾より朝どりの旬魚のインパデッラ 柚子風味のアクアパッツア仕立て
Sauteed Seasonal Fresh Fish, Citron flavored “Acqua Pazza” style

肉料理 Carne
沖縄もとぶ牛サーロインの炭火焼きタリアータスタイル 「畑直送」鎌倉野菜添え 黒糖赤ワインソース
Char Grilled “Okinawa-Motobu” Beef Sirloin and “Kamakura” Vegetables with Brown Sugar and Red Wine Sauce

ドルチェ Dolce
X'masスペシャルドルチェ
X'mas Special Dessert


※上記のメニューは仕入れ状況によって変更する場合がございます。
店舗詳細情報はこちら >> XEX DAIKANYAMA Salvatore Cuomo Bros.
XEX DAIKANYAMA Salvatore Cuomo Bros.