期間 : 12月19日 〜 12月25日
Dinner

上)Primo
下)Pesce


<Antipasto>
数種のハーブでマリネした〜産サーモン
Salmone marinato alla erbe fine
Fine Herbs Marinated Salmon

自家燻製の鮑 メロン添え
Aliotide Affumicato e Melone
Smoke Abalone and Melon

じゃが芋とクリームチーズのタルト ベルーガキャビアを飾り
Crostatina al patate con cremino e caviale “Beruga”
Tart of Potato with Cream Cheese and Caviar

<Primo>
カナダ産猪とフォアグラを包んだトルテッリ セロリと蕪のピューレ
Tortelli in cinghiale e fegati grassi con salsa di sedano e rapa
Wild Boar and Foie Gras in Homemade Tortelli Pasta with Celery and Turnip Sauce

<Pesce>
コニャックで香りづけしたオマール海老のポワレ 岩手産白金豚と香り高きトリュフのパイ包み焼き
Astice alla cognac Cuacere al tegame con maiale e tartufi in crosta
Pan seared Cognac Lobster with “Iwate” Pork and Truffle in Crust

<Carne>
国産和牛のロースト 赤ワインソース イタリア産フレッシュポルチーニラザニアとニョッキ添え
Manzo “Giapponese” arrostini in salsa al vino rosso con lasagna alla prcini fesco e gnocchi
Roasted Japanese Beef with Red Wine Sauce Fresh Italian Mushroom in Lasagna and Potato Gnocchi Pasta

<Dolce>
ラッファエッレシェフとル ショコラ ドゥ アッシュのコラボレーションドルチェ
Dolce Natalizio con la Colaborazzione di “LE CHOCOLAT DE H” Choccolate e Raffaele Chef
The collaboration's dessert between Raffaele Chef and “LE CHOCOLAT DE H”

<Caffe>
コーヒー or 紅茶
Coffe o Te
Coffee or Tea
※ 料理内容は変更になる場合もございます。
店舗詳細情報はこちら >> The Kitchen Salvatore Cuomo ROPPONGOI