期間 : 12月23日 〜 12月25日
Dinner


<Amuse>
イベリコ・デ・ベジョータのリエット
IBERICO de Bellota Rillete with Homemade baquet

<Antipasto>
カクテルグラスにうかべた金時人参のムースとコンソメのジュレに北海道産生うにを添えて
“Kintoki” Carrot Mousse floated in the cocktail grass garnished with Consomme Jelly and Sea Urchin

<Antipasto Caldo>
ホロホロ鶏と手長海老のパートフィロー包みをキャンディースタイルでアーモンド風味のソースと共に
Guinea Fowl and Scampi wrapped with Pate a Filo in Candy Style served with Almond flavored sauce

<Primo>
オホーツク産活タラバガニとズッキーニの軽いトマトクリームソースのリングイネ
Linguine with Okhotsk King Crab and Zucchini in light Creamy Tomato Sauce
or
卵黄のみ練り込んだ自家製タリアテッレ熟成パルミジャーノと
オーガニック黒こしょうのソース  アルバ産白トリュフをたっぷりけずりかけて(+3,000)
Homemade Tagliatelle dressed with Parmesan Cheese and Organic Black Pepper
served with White Truffle(+3,000)

<Pesce>
カナダ産活オマール海老と産地直送2色のアスパラガスのフリカッセ  イタリア産冬トリュフと共に
Canadian Lobster and 2 kinds of Asparagus “Fricasse”garnished with Italian White Truffle

<Carne>
国産和牛フィレ肉とフランス産鴨のフォアグラのミルフィーユ仕立て 香り高いモリーユ
茸とコニャックのソースを添えて
Japanese Beef Fillet and Fresh Foie Gras in Millefeuille style in rich flavored Morel
Mushroom and Cognac sauce

<Dolce>
マロングラッセの入ったモカロールケーキのモンブラン風
さっぱりヨーグルトソルべに粉雪を降らせて・・・・
Chestnuts Mocha Roll Cake in Mount Blanc Style
garnished with Yoghurt Sherbet
所在地 : 東京都港区愛宕2-5-1 moriタワー42F
電話 : 03-5777-0065
OPEN : Weekday
Lunch 11:30 - 15:00 (LO 14:30)
Dinner 17:30 - 24:00 (LO 23:00)
Weekends & Holidays
Lunch 11:30 - 15:30 (LO 15:00)
Dinner 17:30 - 24:00 (LO 23:00)
Website : http://www.ystable.co.jp/restaurant/xexatago/salvatorecuomobros.html