期間 : 12月22日 〜 12月25日
Dinner





<ANTIPASTO>
二種のキャヴィアとフルーツトマトのジュレを包んだ真鯛のカルパッチョ 
輝くクリスマスツリー仕立て
Black Snapper Carpaccio Wrapped Fresh Tomato Jelly, 2 kinds of Caviar Sauce

<PIZZA>
ナポリの白肌“ボッコンチーニ”と季節の茸のピッツァ・ロトロ イベリコ豚のクロカンテ添え
Deep Rolled Pizza with Mozzarella Cheese and Mushroons, Pork Meat Croccante

<PRIMO PIATTO>
ホロホロ鳥とリコッタチーズを詰めた色鮮やかな自家製ラビオリ 青菜のスープに浮かべて
Ravioli Pasta with Minced Guinea-Fowl and Ricotta Cheese, “AONA” Soup

<PESCE>
ニュージランド産手長海老のソテー ローリエの香り 彩り野菜のマチェドニアと共に
Sauteed Scampi, Flavored with Bay Laurel with Choped Vegetables, Langoustine Sauce

<CARNE>
ブラックアンガス牛ロースのグリル 香り高い黒トリュフを散りばめたポートワインのソース
Grilled Sirloin with Black Truffle, Port Wine Sauce

<DOLCE>
The Kitchenから聖夜の贈り物“スペシャルスウィーツ”
Special Sweets of "The Kitchen"

<Caffe>
コーヒー
Coffee
所在地 : 東京都港区六本木6-10-1 六本木ヒルズ ウエストウォーク5F
電話 : 03-5772-0065
OPEN : Lunch
Weekday 11:00 - 15:30 (LO 15:30)
Sat&Sun&holiday 11:00 - 16:00 (LO 16:00)
Tea Time
Weekday 15:30 -17:00 (LO 16:30)
Sat&Sun&holiday 16:00 - 17:30 (LO 16:00)
Dinner
Thu - Sat & before Holiday 17:30 - 27:00 (LO 26:00)
Sun -Wed & Holiday 17:30 - 23:30 (LO 22:30)
Website : http://www.ystable.co.jp/restaurant/thekitchen/roppongi.html