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Welcome to morimoto XEX


−morimoto week “sushi” course−

appetizerT
live abalone tartare
with yam, okura and strawberry champagne gelee
活鮑のたたき
山芋・オクラ・イチゴのシャンパンジュレ

appetizerU
chilled shark fin egg pudding
with abalone “kimo-ankake”
冷製フカヒレ茶碗蒸し
鮑の肝あんかけ

main
rocksalt bake abalone
with sea urchin served with liver beurr noisette sauce
鮑“陶板”蒸焼き
生ウニと岩塩スパイス蒸焼き
肝を入れたブールノワゼットソース

chef's dish
“yanagawa” pot
abalone, burdock and “mitsuba” leaf “yanagawa” style
鮑柳川小鍋

sushi
“nigiri” sushi
にぎり寿司

soup
today’s miso soup
本日の味噌汁

dessert
morimoto special dessert
パティシェおすすめデザート
−morimoto week “teppan” course−

amuse
morimoto “taiyaki”
たい焼き 森本風

appetizer
Japanese antipasto
森本前菜盛り合わせ

teppanT
sautéed abalone
アワビの鉄板ソテー

teppanU
Maezawa beef sirloin
前沢・厳選 黒毛和牛サーロイン
or
Maezawa beef chateau briant / +2,500en
前沢・厳選 黒毛和牛シャトーブリアン
or
Kobe beef sirloin / +3,000yen
特選 兵庫県 但馬産 神戸牛サーロイン

vegetables
grilled assorted vegetablrs
焼き野菜

carbo and soup
“tai-meshi” and miso soup
seasoned steamed rice with red snapper flakes served with abalone slices
アワビと真鯛の鉄鍋ごはん

dessert
morimoto special dessert
パティシェおすすめデザート
partner chef
Masaharu Morimoto